ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ

By Platyrrahos Publishing

Εδώ και καιρό δημιουργήθηκε o ραδιοφωνικός σταθμός «ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ» που καλύπτει ολόκληρη την μητροπολιτική περιφέρεια του Σύδνεϋ και εκπέμπει τα προγράμματά του από τη συχνότητα 152,325 χιλιοκύκλους.

Καλύπτει επίσης όλο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου αφού ο οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου που έχει πρόσβαση σ’ αυτό, μπορεί να ακούσει τα προγράμματα του σταθμού μας, αν συντονιστεί στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.platpub.com

Έχουμε μια μακρόχρονη πείρα από το ραδιόφωνο αφού αρχίσαμε να ασχολούμαστε μ’ αυτό από το 1995. Έχουμε δημιουργήσει επιτυχημένες εκπομπές στο παρελθόν τόσο στο 2SER FM, όσο και στους παροικιακούς σταθμούς «1683» και «Ράδιο Κλαμπ».

Η μεγάλη μας αγάπη για το ραδιόφωνο αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του ραδιοφωνικού μας σταθμού, που δεν έγινε για να προστεθεί ένας ακόμα στους ήδη υπάρχοντες, αλλά για να μεταφέρουμε σε σας, όλο το μεράκι, που μας διακατέχει για το ραδιόφωνο.

Διατηρούμε μια μεγάλη γκάμα ελληνικών τραγουδιών όλων των ειδών, έχουμε τις τεχνικές υποδομές για εκπομπές αξιώσεων, αλλά προπαντός διακρινόμαστε ότι υπολογίζουμε τη νοημοσύνη των ακροατών μας και γι αυτό επικοινωνούμε μαζί τους μέσω του «ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ» με φαντασία, συναίσθημα, γνώση και λογική.

Ο ραδιοφωνικός μας σταθμός, είναι μαζί σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, με πολύ καλά προγράμματα, τόσο τοπικής παραγωγής όσο και επαγγελματικά από την πατρίδα, καθώς επίσης και αξιόλογες συνδέσεις με ραδιοφωνικούς σταθμούς της πατρίδας και της ανά τον κόσμο ομογένειας.

Όπως είχαμε τη δυνατότητα στο παρελθόν να λέμε ότι οι ραδιοφωνικές μας εκπομπές για 8 χρόνια εδραιώθηκαν στη συνείδηση των συμπαροίκων μας και συγκαταλέγονταν μεταξύ των πιο δημοφιλών ελληνικών ραδιοφωνικών εκπομπών που ακούγονταν στο Σύδνεϋ, το ίδιο είμαστε σε θέση να κάνουμε σήμερα και για το ραδιοφωνικό μας σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡΑ».

Εμείς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να δημιουργήσουμε ένα σταθμό ποιότητας και στους ακροατές μας εναπόκειται να τον αγκαλιάσουν ή να τον απορρίψουν.

Εκτιμούμε το έργο που επιτελούν και οι υπάρχοντες ραδιοφωνικοί σταθμοί και δεν επιθυμούμε να θεωρηθούμε ανταγωνιστές. Απεναντίας αναγνωρίζουμε το έργο τους και επιζητούμε τη συνεργασία τους. Εξάλλου από την υποδομή που έχουν δημιουργήσει στην παροικία μας όλα αυτά τα χρόνια αντλούμε και εμείς τους ακροατές μας.

Ορισμένες από τις εκπομπές μας βρίσκονται στην ηλεκτρονική μας σελίδα στη διεύθυνση: www.platpub.com/radio και έχουν αποκτήσει ένα φανατικό παγκόσμιο κοινό μέσω του διαδικτύου. Αν ακούσετε τις εκπομπές μας θα διαπιστώσετε την πληθώρα των διαφημιστικών μηνυμάτων γεγονός που χαρακτηρίζει την καταξίωση στο διαφημιστικό χώρο που σαν παραγωγούς μας κάνει πραγματικά περήφανους.

Ο σταθμός μας φιλοδοξεί να καταστεί ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό βήμα, που θα διακρίνεται από συνέπεια, αξιοπιστία, πληρότητα, σύνεση και υπευθυνότητα.

Αυτό το βήμα μπορεί να βοηθήσει και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας και να γίνει το εφαλτήριο για την αύξηση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων με την παραχώρηση σχετικής διαφήμισης.

Έχουμε ετοιμάσει διάφορα διαφημιστικά πακέτα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΡΑΔΙΟ ΓΕΦΥΡA


Αρχείο Εκπομπών 2008

[sonaar_audioplayer playlist_type="predefined" albums="1256" artwork="http://www.platpub.com/wp-content/uploads/2021/06/2008_RadioArchive_Thumbnail_1080x675.jpg" artwork_id="492" display_control_artwork="false" hide_artwork="false" show_playlist="true"...

Αρχείο Εκπομπών 2007

[sonaar_audioplayer playlist_type="predefined" albums="1177" artwork="http://www.platpub.com/wp-content/uploads/2021/06/2007_RadioArchive_Thumbnail_1080x675.jpg" artwork_id="491" display_control_artwork="false" hide_artwork="false" show_playlist="true"...

Αρχείο Εκπομπών 2006

[sonaar_audioplayer playlist_type="predefined" albums="1135" artwork="http://www.platpub.com/wp-content/uploads/2021/06/2006_RadioArchive_Thumbnail_1080x675.jpg" artwork_id="490" display_control_artwork="false" hide_artwork="false" show_playlist="true"...